Hoppa till innehåll

Baby / Nyfödd

Nyföddfotografering i Uddevalla & Bohuslän

Det är verkligen ett mirakel och en stor glädje att bli föräldrar och att ha en liten baby att värna om. Den första tiden går så fort förbi.  Nyföddfotografering har blivit allt mer populärt och naturligtvis hjälper vi på Ateljé Karlheden, er med att spara denna ljuvliga tid för alltid!

Jag älskar verkligen att för en kort stund få låna lite tid med era små underverk. Bilderna blir minnen av den där allra första tiden, barnets ”litenhet” med de små fingrarna och tårna. Jag tar gärna bilder med föräldrar och syskon, bilder som visar glädje och närhet i familjen.

Nyföddfotografering är bäst första två veckorna

Barnet skall helst vara max 2 veckor gammal för en nyföddfotografering. Fotograferingen bör bokas in i god tid innan barnet föds. Vi får preliminär boka 5-12 dagar efter det planerade förlossningsdatumet. När datumet närmar sig hörs vi av och behövs det justerar vi dagen. Vi har gott om tid upp till 4 timmar. Barnet bestämmer när vi kan börja fotografera som helst skall somna sött och sova sig igenom sitt livs första fotografering.

Fotograferingen inklusive 5 högupplösta bildfiler och 5 st professionella utskrifter av desamma, jag bjuder även på ett bildspel med alla bilderna att spara ner i telefon, dator. Bilder väljer ni ut under vår bildvisning. Detta till ett pris på 4900 kr.

Jag, Anette har nu jobbat som fotograf på Ateljé Karlheden sedan 2009 och är utbildad även inom nyföddfotografering. Jag har gott om rekvisita som kan användas under fotograferingen och jag vill gärna ta med er föräldrar vid val om färger, bakgrunder mm.

Bilder ni inte kommer att ångra!

Välkomna till Ateljé Karlheden.

Boka tid för barnfotografering hos oss. Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 070-720 59 93 eller via e-post, karlheden@portrattfotografen.se