Hoppa till innehåll

Student – Studentskyltar

Student och Balfotografering i Uddevalla

En gång i livet på bild!

Ett studentkort behöver inte bara vara det som mamma vill hänga på väggen, vi tar förstås klassiska bilder men även  kreativa och moderna bilder. Vi hinner även gå utanför studion och ta bilder i närmiljön kanske runt Bäveån eller de fina bakgårdarna i kvarteren runtomkring. Det stora kruxet brukar vara slipsknuten för killarna men vi brukar kunna fixa det med 😉 😉  Du kan komplettera tagningen med att ta bilder med dina vardagskläder, varför inte ta med dig ditt musikinstrument eller kanske fotbollen för personliga porträtt. Skall du på studentbal vill du kanske hellre ha på dig festblåsan. Vi fotograferar en hel del bilder och garanterar att du kommer att hitta bilder som du gillar.

Beställ din Studentskylt i Uddevalla

Gör ditt studentplakat lokalt i Uddevalla. Vi på Ateljé Karlheden hjälper er med det!

Kom in med ett foto eller digitalbild  så hjälper vi er att beskära och även göra en viss bildförbättring. Vi har många mallar  att välja ibland men kan också designa efter era önskemål.

Det går även bra att skicka in din bild via mailen så gör vi en skylt efter dina önskemål som du sen kan titta på den innan den görs färdig.

Maila till: Karlheden@portrattfotografen.se 

Studentskylt Pris 499 kr!   

Alla våra skyltar tål regn och levereras med en pinne