Hoppa till innehåll

Porträtt

Porträttfoto i Uddevalla

Fånga stunden!

Porträttfoto är något som man ger till den som man håller av. Porträttens stil och innehåll varierar från person till person. Många tycker att det är jobbigt att vara med på bild men det är min uppgift som fotograf att få dig avslappnad och t.o.m. att ha en kul stund. Jag vill försöka att få fram en del av din personlighet, känslor och utstrålning på bild. Detta görs naturligtvis i kombination av mitt kunnande i ljussättning, komposition, bakgrund och teknik. Ett porträtt behöver inte vara en stel uppställd bild utan ska spegla dig och din personlighet. Det finns egentligen ingen begränsning av vad som kan fångas i en bild.

Porträttfoto är personligt

Ateljé Karlheden specialiserar sig på porträtt! Dagligen gör jag CV-bilder för Linked-In, Sociala media, webbsidor och trycksaker. Det tar ca 20 minuter och du får äntligen bilder som är riktigt snygga! Vill du ha ombyten, byta bakgrund och ljus mm, så fixar vi det.

Vi gör bilder tillsammans med dig. Ta gärna med ombyte, ditt instrument eller något annat som speglar dig och dina intressen. Porträtt har alltid varit en viktig del i mänsklighetens historia. Porträttets värde blir bara större och viktigare med åren. Bilderna passar bra att använda i ditt CV.