Hoppa till innehåll

Gravid

Gravidfoto i Uddevalla

Grattis till graviditeten!

Jag älskar faktiskt att fotografera gravida! Det är ett fint tillfälle att visa er förväntan och glädje inför barnets ankomst, jag brukar också gilla att vara lite mer kreativ under dessa fototillfällen.  Vi leker fram fina bilder tillsammans i studio eller om ni hellre vill det  ute i det fria. Jag har en del gravidklänningar och massor av tyger för att fixa en”klänning”. Det blir en hel del olika bilder  att välja på vid bildvisningen, både enskilda bilder på mamma, magen och gärna bilder på båda föräldrarna. Jag vill så gärna fånga er gemensamma glädje, kärlek och förväntan inför barnet.

Den bästa tiden att ta gravidbilder är runt vecka 31-36. Då är magen som störst, men du har förhoppningsvis inte samlat på dig så mycket vätska ännu.

Gravid, bilder i studio eller i naturen, du väljer!

Vi hörs av i god tid innan fotograferingen för att se vilken stil på bilder du gillar och diskutera klädseln. Du bestämmer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha på dig.

Bra att tänka på inför fotograferingen: Undvik gärna hårt åtsittande kläder timmarna innan fotograferingen om du vill ha lite mer lättklädda bilder.

Vill du ha lite mer naket så ta med fräscha underkläder, smycken storskjorta eller koftor. Ta med dig de kläder du vill ha kanske även någon personlig pryl ni köpt till barnet, en nalle t.ex.

Känner du att du inte har något fint att ta på dig för fotograferingen så gör det inget. Jag har resurser så låt inte det stoppa dig!

Pris!: 3900kr. Fotografering samt 5 st högupplösta bildfiler samt professionella utskrifter 13*18cm av desamma.